Президентът на Украйна Володимир Зеленски смята, че в случай на смърт

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски смята, че в случай на смърт
Коментари Харесай

Зеленски направи прогноза в случай на смърт на Путин

Президентът на Украйна Володимир Зеленски счита, че при положение на смърт на руския лидер Владимир Путин войната на Руската федерация против Украйна ще завърши.

Както съобщава Интерфакс-Украйна, той даде такава прогноза в ефира на шоуто на Дейв Летърман в Netflix.

Според украинския водач със гибелта на Путин неговата  " вертикала " ще падне, защото управляващите в страната ще спрат да работят.

„ Ако Путин почине, няма да има война. Авторитарният режим е рисков, в това време - това е голям риск. Защото не може всичко да зависи от един човек. Когато подобен човек си отиде, институциите стопират. Ако го няма, те ще се занимават с вътрешна политика, а не с външна политика “, изясни Зеленски.

Напоследък в медиите се появиха спекулации за съществени здравословни проблеми на шефа на режима в Кремъл. Според тези клюки Путин наскоро е претърпял интервенция на дебелото черво след рухване по стълбите.

Освен това мнозина обърнаха внимание на признаците, че той може да има болестта на Паркинсон, чиито признаци той се пробва да скрие обществено, като се придържа компактно с ръце към подлакътниците или масата.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР